+40781234567

Bulevardul Dacia NR. 99, Bucuresti Bucuresti, Romania

Intrebari frecvente

POT DETECTIVII PARTICULARI URMĂRI CE FACE O PERSOANA ÎNTR-O LOCUINȚĂ PRIVATĂ?

Detectivii particulari nu pot face supravegheri decât în locuri publice. In locuintele private nu se pot desfasura activitati de supraveghere.

POT FOLOSI PROBELE OBȚINUTE DE DETECTIVII PARTICULARI ÎN INSTANȚĂ?

Probele obținute de detectivii nostrii, în cursul procesului de investigare sau supraveghere, pot fi folosite în instanță. Comunicăm raportul de investigatii la solicitarea instanței de judecată sau a beneficiarului. Dacă se impune lămurirea unor aspecte, detectivii particulari care au soluționat cazul, pot fi audiați în calitate de martori.

CE TARIFE AU SERVICIILE DETECTIVILOR DE LA DETECTIVI INVESTIGAȚII?

Tarifele noastre se stabilesc în funcție de tipul de serviciu solicitat de către client precum si de durata de timp necesară atingerii obiectivului. Cazurile întâlnite de detectivii particulari au complexitate, mijloace și timpi de soluționare diferite. Numai după o evaluare completă a cazului și planificarea resurselor tehnice, umane și materiale, detectivii particulari Detectivi Investigații iți pot face oferta de preț.

CUM ȘI CÂND PLĂTESC PENTRU SERVICIILE SOLICITATE?

Plata serviciilor se face conform contractului. Unele dintre activitățile detectivilor prevăd achitarea unui avans de 50% din valoarea contractului, iar alte activități solicită achitarea întregii sume la semnarea contractului.

DETECTIVII PARTICULARI POT OBȚINE INFORMAȚII DE LA AUTORITĂȚI?

Da, potrivit legii detectivii particulari pot să solicite autorităților informații care nu sunt clasificate și care nu aduc atingere drepturilor persoanei prevăzute de Constituția României.

CUM ȘI CÂND PLĂTESC PENTRU SERVICIILE SOLICITATE?

Plata serviciilor se face conform contractului. Unele dintre activitățile detectivilor prevăd achitarea unui avans de 50% din valoarea contractului, iar alte activități solicită achitarea întregii sume la semnarea contractului.

ESTE OBLIGATORIU SĂ MĂ ÎNTÂLNESC CU UN DETECTIV PARTICULAR PENTRU SEMNAREA CONTRACTULUI ȘI STABILIREA DETALIILOR?

Nu, Întâlnirea nu este obligatorie pentru semnarea contractului.
Pentru încheierea contractului pot fi folosite mijloace electronice precum e-mail, chat sau alte mijloace, iar detaliile pot fi stabilite telefonic.

ESTE CONFIDENȚIAL?

Asigurăm confidențialitatea absolută a datelor și informațiilor puse la dispozitie,precum și a identității clienților noștri, în acord cu legile generale și speciale ale statelor UE.

UNDE MĂ POT ÎNTÂLNI CU UN DETECTIV PARTICULAR?

Locul de întâlnire este la sediul nostru, iar la cerere, venim noi la tine sau stabilim împreuna un loc sigur de întâlnire.

PUTEM MONTA MICROFOANE SAU ALTE DISPOZITIVE DE SUPRAVEGHERE AUDIO-VIDEO SAU GPS?

NU! Este interzis conform legilor în vigoare!

CE CUPRINDE RAPORTUL DE INVESTIGAȚII?

Raportul de investigații conține date și informații obținute pe perioada activităților solicitate. În funcție de specificul activității, poate conține planșe foto realizate pe baza filmărilor/fotografierii obiectivului/obiectivelor. Datele vor fi structurate pe zile, ore sau eveniment.